OPLEIDING GEEFT EEN TOEKOMST

In Indonesië moet er per maand schoolgeld betaald worden, de hoogte van dit bedrag hangt af van welke school het kind bezoekt. De lagere school is gratis, maar de kinderen zijn verplicht in uniform naar school te komen, deze moet aangeschaft worden. Op de middelbare school moet jaarlijks inschrijfgeld betaald worden en maandelijks schoolgeld. Bij de universiteit moet er elk semester collegegeld betaald worden.

MAALTIJDEN

Opgroeiende kinderen hebben voedzame en gevarieerde maaltijden nodig. Wij willen er daarom voor zorgen dat zij elke dag groenten en fruit krijgen. Maar ook een stukje vlees, vis en melk is belangrijk.

MEDISCHE HULP

Voor eventuele medische hulp die de kinderen nodig hebben, willen wij graag geld apart zetten. In Indonesië is er geen ziektekostenverzekering, dus als er een arts nodig is dient deze direct betaald te worden. Geen geld betekent geen medische hulp.

Bovenstaande is nog maar een greep uit de noodzakelijke behoeften van de kinderen. U kunt ons helpen met giften, het geld komt geheel ten goede aan het weeshuis.