Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen!

Waarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers?
Om geld in te zamelen staat Stichting Wees een Kind gedurende het hele jaar op verschillende rommelmarkten met onze eigen kraam. Alle spullen die wij verkopen zijn gedoneerd en de volledige opbrengst van de verkoop gaat naar de stichting en onze kinderen.

Hoe kun JIJ ons helpen?
Jij kunt ons helpen door zo nu en dan met onze kraam op een rommelmarkt te gaan staan. Er zijn nogal wat rommelmarkten en wij zijn maar met een paar mensen, dus het is soms wat veel voor ons. En aangezien wij een hele zolder + garage vol spullen hebben staan, is er voor ons voldoende reden om op de markten te blijven staan en zo geld te verdienen voor onze kinderen.

Altijd in overleg met jou!
Het is niet de bedoeling dat je elke week paraat staat, maar af en toe, en uiteraard altijd in overleg met jou wanneer het jou uitkomt. We vragen ook niet van je om kilometers door het land te gaan toeren, we kijken samen met jou naar wat geschikt kan zijn voor jou! En samen met een vriend of vriendin opgeven kan natuurlijk ook!

Wil jij ons helpen? Geef je dan op!
Lijkt het jou leuk om onze stichting te helpen door af en toe een dagje achter onze kraam te staan? Stuur dan een mail naar Hester Bachdim via info@weeseenkind.nl of gebruik onderstaand contactformulier. Ook als je vragen hebt kun je bij Hester terecht 🙂