Opleiding geeft een toekomst

Onderwijs is een heel belangrijk aspect in het leven van een kind, het geeft ze een basis voor een zekere toekomst. Ze dienen dan wel de mogelijkheid te krijgen om naar school te gaan. In Indonesie moet er per maand schoolgeld betaald worden en bij een vervolgopleiding niet alleen per maand maar ook nog eens per kwartaal, de hoogte van dit bedrag hangt af van welke school het kind bezoekt. Tevens dient er bij elk nieuw schooljaar inschrijfkosten betaald te worden. Vanwege deze kosten gaan er veel kinderen niet naar school en krijgen zij niet de kans

Maaltijden
Opgroeiende kinderen hebben voedzame en gevarieerde maaltijden nodig. Wij willen er daarom voor zorgen dat zij elke dag groenten en fruit krijgen. Maar ook een stukje vlees, vis en melk is belangrijk.

Medische hulp
Voor eventuele medische hulp die de kinderen nodig hebben, willen wij graag geld apart zetten. In Indonesie is er geen ziektekosten verzekering, dus als er een arts nodig is dient deze direct betaald te worden. Geen geld betekent geen medische hulp.

Bovenstaande is nog maar een greep uit de noodzakelijke behoeften van de kinderen. U kunt ons helpen met giften, het geld komt geheel ten goede aan het weeshuis de kinderen.